O le atina'eina o le alamanuia o lo'o spherical roller bearing a Saina

Ua faasolosolo malie lava ona avea le alamanuia spherical roller bearing a Saina ma se tasi o tagata gaosi oloa ma faatau atu i fafo i le lalolagi. E tusa ai ma fuainumera i le 2020, o le gaosiga o spherical roller bearings i Saina e sili atu i le 70% o le aofaʻi o gaosiga o le lalolagi.

E tusa ai ma tekinolosi, o loʻo faʻaleleia pea e le kamupani faʻapipiʻi spherical roller a China a latou lava R&D ma le gafatia o mamanu. Ua iai fo'i suiga tetele i isi itu.

I le tulaga o le auina atu i fafo, o le spherical roller bearings a Saina e masani ona faʻatau atu i Europa, Amerika i Matu ma Asia. Faatasi ai ma i latou, o Europa o le pito sili lea ona auina atu i fafo, e tusa ma le 30% o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo, sosoo ai ma Asia ma Amerika i Matu, lea e tusa ma le 30% o le aofaʻi o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo. E tusa ma le 25% ma le 20%. E le gata i lea, o loʻo faʻatau atu foʻi i Sasaʻe Tutotonu, Aferika ma Amerika i Saute le paʻu spherical roller bearings a Saina.

I le tulaga masani, o le pisinisi a le spherical roller bearings a Saina o loʻo i ai i se vaitau o le atinaʻeina vave, ma o lona tulaga faʻapitoa ma le faʻatauvaʻa maketi o loʻo faʻaleleia pea, ma o lona lumanaʻi e matua lautele.

11


Taimi meli: Me-10-2023