Su'e lu'itau maualuga o le vevela - fou maualuga maualuga le vevela o lo'o fa'asolo i totonu e fa'alauiloa ai le fa'afouina o pisinisi

O lo'o mitamita la matou kamupani e fa'alauiloa atu se fa'asologa fa'asolosolo o fa'alava polo o lo'o i totonu o le vevela maualuga. O lenei oloa fou ua faʻaalia le faʻatinoga sili ona lelei i siʻosiʻomaga maualuga-vevela ma ua ausia se tulaga taua tele i le tulaga o le faʻaogaina o tekonolosi. Faʻapitoa faʻapitoa e faʻatautaia tulaga vevela ogaoga, o bearings o loʻo faʻaaogaina i le tele o faʻalapotopotoga faʻapisinisi, faʻateleina le faʻamautuina ma le lelei o meafaigaluega.

Fa'atomuaga auiliili

1. Fa'ailoga oloa

Tete'e o le vevela maualuga: E mafai ona fa'agaoioia le maualuga o le vevela fou i luga o le vevela e o'o atu i le 300°C, fa'amautinoa e leai se fa'aleagaina o fa'atinoga i le taimi umi o le fa'agaioiga. O le fa'afetai lea i lo matou fa'aogaina o mea fa'ameamea sili ona maualuga ma le maualuga o le vevela u'amea u'amea, lea e mafai ona fa'afetaia'ia le a'afiaga o le maualuga o le vevela i luga o mea fa'apipi'i.
Fuafuaga sili ona lelei: O le fausaga i totonu o le paʻu ua mamanuina ma le faʻaeteete e faʻaitiitia ai le coefficient o feteʻenaʻiga ma le pisapisao faʻaogaina. O le fetaui tonu o le polo ma le ala tuuga e faʻaitiitia ai feteʻenaʻiga gau ma faʻaleleia atili le malosi.

Tete'e maualuga le ofuina: I le fa'aogaina o mea e sili ona fa'alavalava, o le fua o le ofuina o bearings i siosiomaga vevela maualuga e matua fa'aitiitia. O lenei mea e mafai ai e le oloa ona faʻamautu lelei le faʻatinoga i lalo o le umi o le faʻaogaina o le vevela maualuga, faʻaitiitia le faʻaleleia o taimi ma tau tausiga.

Tete'e a'a: I le tali atu i si'osi'omaga pala, ua matou togafitia fa'apitoa bearings e fa'aleleia atili ai lo latou fa'a'ele'ele. Ole mea lea e mafai ai ona fa'atumauina le fa'agaoioiga mautu ile si'osi'omaga acid-alkaline ma isi ala fa'a'ala'au.

2. Fa'amatalaga fa'apitoa

Va'aiga vevela: -50°C i le 300°C
Mea: uʻamea uʻamea maualuga vevela, keramika faʻapitoa
Tulaga sa'o: P4/P5
Lubrication: maualuga vevela ga'o faapitoa
Mama: Faʻamalieina faʻataʻitaʻiga ISO 9001 e faʻamautinoa ai le maualuga o le mama totonu o bearings ma faʻaitiitia le aʻafiaga o mea filogia i le faʻatinoga.

3. Talosaga fanua

Aerospace: O vaega maualuga-vevela o loʻo faʻaaogaina i afi vaalele ma vaalele e maua ai le lagolago faʻasolosolo mautu ma faʻalagolago.
Alamanuia Metallurgical: E fetaui lelei mo le tauaveina o faiga i totonu o ogaumu liusuavai vevela maualuga ma mea faʻafefeteina e faʻamautinoa ai le alualu i luma malie o le gaosiga o gaosiga.
gaosiga tioata: I totonu o le ogaumu liusuavai tioata, e mafai e bearings ona tatalia le maualuga o le vevela ma le maualuga o avega, faʻaleleia le lelei o le laina gaosiga.
Alamanuia Ceramic: Fa'aaogaina i mea fa'amu sima e fa'amautinoa ai le mautu umi ma le maualuga o le fa'atinoga i lalo o tulaga maualuga o le vevela.

4. R&d ma le gaosiga

O la matou 'au R&D ua atia'e lenei fa'asologa o le maualuga o le vevela i le mae'a ai o le tele o tausaga o su'esu'ega, tu'ufa'atasia fa'ataienisi mea fa'asaienisi ma fa'ata'ita'iga mamanu. I le gaosiga o le gaosiga, o faiga taʻitasi e matua faʻatonutonuina ina ia mautinoa le maualuga ma le maualuga o le faʻatinoga o oloa. Matou te fa'aogaina meafaigaluega fa'ata'ita'iga fa'apitoa e fa'atino ai su'ega fa'atinoga atoatoa i vaega ta'itasi o oloa ina ia mautinoa ai lo latou fa'atuatuaina i fa'atinoga fa'atino.

5. Va'aiga maketi

Fa'atasi ai ma le fa'ateleina o le mana'oga mo le maualuga o le vevela o siosiomaga fa'agaoioia mo meafaigaluega tau alamanuia, o le maketi gafatia o le maualuga o le vevela o lo'o fa'asolo i totonu o polo e tele. Matou te faʻamoemoe o le a faʻaauau pea ona tuputupu aʻe le manaʻoga maketi mo nei bearings i le lumanaʻi, lea o le a faʻaosoina ai le faʻaauauina o matou teuga tupe i meafaitino fou, faʻataʻitaʻiga mamanu ma gaioiga gaosiga. Matou te tuuto atu i le tumau i luma o le faʻaogaina i tekinolosi ma ofoina atu oloa faʻatauvaʻa e fetaui ma suiga o manaʻoga o matou tagata faʻatau.

Faafesootai matou

A'oa'o atili e uiga i le maualuga fou o le maualuga o le vevela po'o le maua mai o fesoasoani fa'apitoa fa'apolofesa ma fofo. O la matou 'au o le a i ai i lau 'au'aunaga e fesoasoani i lau pisinisi ia manuia.

1 副本

1


Taimi meli: Aukuso-26-2024